Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Need For Speed Hot Pursuit - Recenzja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do samego gameplay'a wszystko okej, ładnie pocięty. Pięknie prezentuje się nowe intro wykonane przez Młodego. Jednak uwaga do lektora, rozumiem, że jego rola jest tutaj, taka aby przeczytać tekst, jednak szczersze otwieranie buzi zaowocuje tym, że wszystko stanie się bardziej wyraźnie, no i oczywiście pewne wyrazy angielskie rozumiem, że staramy się czytać wszystko z akcentem jednak w tym wypadku wyszły fatalnie. Taka obiektywna krytyka.

Opublikowano

Dzięki chłopaki za załamanie mojego lektora. xD

Teraz chłopak się podłamał i chce odchodzić, wierzcie, że pracujemy nad jego dykcją.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Nikt tutaj nie ma zamiaru nikogo obrażać, po to chyba jest ten dział by wyrażać konstruktywną krytykę i poprawiać wszystko w ramach możliwości ? Jeżeli nie to ,przepraszam nie wiedziałem. Postanowiłem napisać, ponieważ sam trochę nagrywałem nie tylko dla MMT, ale w innych projektach\programach, także chciałem podzielić się moimi uwagami z wami, a co z tym zrobicie to już zależy od Was, a w zasadzie od lektora, bo jeżeli myśli o tym na poważnie to musisz poważnie popracować. Dykcję ma w miarę oprawą, dobrze akcentuje, jednak otwieranie "szczerzej" buzi spowoduje większą wyraźność, a co do tego angielskiego, to wystarczy nie "przedobrzyć" z akcentem, wiem że chcecie, żeby wyglądało to profesjonalnie, jednak jak jest to przedobrzone w przypadku tego akcentu, to jest to można powiedzieć wielki "-"

Opublikowano

On się doskonale spisuje tylko musi to czytać z większym zapałem :) Ja pamiętam po wydaniu mojego odcinka wideo recenzji też dostałem komentarze, że mowiłem jakbym ledwo co z grobu wstał o.O Albo jak się Seldek z Czarnym śmiali z moich betonowych żartów w video reckach, gady xD

card.png

Opublikowano

Chyba o to chodzić, że skoro chcą coś tworzyć\wydawać, to żeby robić to jak najlepiej się da a nie na odpierdol. Ale skoro uważasz inaczej to pozdro.

Opublikowano

Chyba o to chodzić, że skoro chcą coś tworzyć\wydawać, to żeby robić to jak najlepiej się da a nie na odpierdol. Ale skoro uważasz inaczej to pozdro.

Akurat Hot Pursuit nie wnosi nic ciekawego. Zakręty pokonywane na ręcznym czyli przy każdym zakręcie ten sam schemat, soundtrack tak beznadziejny że musiałem przez całą grę słuchać własnej muzyki, opony piszczą nawet przy najmniejszym zakręcie,cut scenki które niesamowicie potrafią wkurzyć,brak tuningu,nudne trasy które szybko się nudzą, a cała gra łudząco podobna do Burnout Paradise.

238626.jpg]